Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincsenek termékek a kosarában.

CarperJet XXL + halradar + GPS + AUTOPILOT - bérlés

Gyors Áttekintés

Carp Madness XXL + halradar + GPS + AUTOPILOT bérlése.
 • 4 nap felett 11 000 Ft / nap
 • 7 nap felett 10 000 Ft / nap
 • Bérlés kezdési ideje
 • Bérlés befejezési ideje
 • Átvétel módja
12 000 Ft A végösszeg az áfát tartalmazza.
12 000 Ft

Részletek

CarperJet XXL + halradar + GPS + AUTOPILOT - bérlése

 

FONTOS!
A bérlés időtartamát minden estben a horgászattal töltött napok számával tesszük egyenlővé, az elvitel és a visszahozás napját ebbe nem számítjuk bele.
Kérjük, rendelésnél csak a horgászattal töltött napokat válaszd ki! 

Minimális bérlési időtartam:

-Személyes átvétel esetében: 2 nap
-Kiszállítás esetében: 3 nap 

A 2 illetve 3 napnál rövidebb időtartamra sajnos nem áll módunkban kiadni a hajót.

Példa a bérlési idő helyes megadására, ha személyesen jössz a hajóért:

Tegyük fel, hogy május 10-től május 12-ig szeretnél horgászni, akkor nincs más dolgod, mint lefoglalni a hajót a honlapon és kiválasztani a május 10-i dátumot kezdődátumnak, a bérlés végének pedig május 12-őt.

Személyes átvétel esetén a hajód legkorábban május 9-én (vagy a bérlést megelőző munkanapon) 15:00-től zárásig lesz átvehető, visszahoznod pedig május 13-án (vagy a bérlést követő munkanapon) 12:00-ig kell. Az elvitel napjáért és a visszahozatal napjáért természetesen nem kell bérleti díjat fizetned.

 

Példa a bérlési idő helyes megadására, ha kiszállítással kéred a hajót:

Ha május 10-től május 12-ig szeretnél horgászni, akkor nincs más dolgod, mint lefoglalni a hajót a honlapon és bejelölni a házhozszállítást a megfelelő helyen, majd kiválasztani a május 10-i dátumot kezdődátumnak, a bérlés végének pedig május 12-őt.

Ebben az esetben a futárszolgálat május 9-én (vagy a bérlést megelőző munkanapon) munkaidőben szállítja ki számodra a hajót. Május 13-án munkaidőben (vagy a bérlést követő munkanapon) pedig elhozza tőled.

Késedelmes visszaszállítás esetén minden alkalommal az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában foglaltak mérvadóak!

Minden más vitás esetben az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat tekintjük irányadónak!

 

CarperJet XXL etetőhajó + halradar + GPS + AUTOPILOT bérlése esetén, időtartamtól függetlenül 40 000 Ft kauciót kérünk, amit a hajó sérülésmentes visszaszolgáltatása esetén visszafizetünk. A hajóhoz tartozó kauciót a kosárba helyezheted itt is.

Amennyiben házhozszállítással kéred a hajót, akkor kérünk, hogy a bérleti idő megkezdése előtt minimum három munkanappal jelentkezz be honlapunkra és vásárold meg a megfelelő kauciót, amelyet bankkártyás fizetéssel tudsz kiegyenlíteni. Ellenkező esetben nem tudjuk teljesíteni a szállítást.

Házhozszállításos rendelés esetén szükség van a személyi igazolványod és a lakcímkártyád feltöltésére is, amelyre a rendszer a megfelelő helyen figyelmeztet. (Elfogadunk telefonnal lefotózott okmányokat is, de kérünk, hogy törekedj a lehető legjobb minőségű képek készítésére.)

Ha személyesen jössz a hajódért, akkor természetesen készpénzzel is kiegyenlítheted a kaució összegét és nincs szükség előzetes megvásárlásra sem, de a hajót ebben az esetben is le kell foglalnod előre. Személyes átvétel esetén fénymásolatot készünk az irataidról, így nincs szükség azok feltöltésére sem.

 

A hajóról

Ezzel az etetőhajóval egy igazi mérföldkövet alkottak a mérnökök.

A hajótest Németországban készül, csak kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. Így válik igazi élménnyé ezt a csúcsminőséget birtokolni!

 

Hajótest:
Katamarán hajótest 5 mm-es ABS anyagból, mérete 61x41x20 cm. a középen elhelyezett etetőkamra gondoskodik a tökéletes súlypontról, és garantálja a megfelelő menettulajdonságokat.

Meghajtó egység és motorok:
Kétszeresen csapágyazott hajtótengelyek, és a dupla Brushless motorok garantálják a szükséges erőt, nyomatékot és sebességet, valamint a megfelelő élettartamot.

Távirányítás:
A legújabb és legmodernebb 6 csatornás és nagy LCD kijelzős 2,4 GHz-es digitális távirányító biztosítja a tökéletes irányítást. Hatótávolsága akár 1000m is lehet.

Világítás:
A hajótesten körben Xenon LED-ek biztosítják a megvilágítást, melynek segítségével könnyen meghatározhatjuk hajónk helyzetét és irányát is. A megvilágítás fényereje fokozatmentesen állítható a távvezérlőről!

Etetőanyag tartály:
Hatalmas 40x10 cm területű tároló, amely alkalmas egyben 4 liter, vagy megosztva 2x2 liter etetőanyag, vagy szerelék bejutatására is. A megosztott tartályoknál a tárolók egymás mellett helyezkednek el és külön vezérelhetők.

Akkumulátorok:
Nagyteljesítményű Li-Ion (lítium-ion) akkumulátorok 2 x 10.000 mAh kapacitással, mely akár 2-3 óra menetidőt is biztosíthat. Bérlés esetén adunk egy tartalék szett akkumulátort is, így összesen 4 x 10.000 mAh a teljes kapacitás.

Akkumulátor felügyelet:
Az akkumulátorok töltöttségét a hajó hátulján elhelyezett digitális feszültségkijelzőről olvashatjuk le.

Szervós szerelékkioldó:
A hajót 2db szerelékkioldóval látjuk el.

Halradar és GPS:
A hajóhoz TOSLON TF640 radart adunk, színes kijelzővel, iránytűvel és GPS-el, amelynek a hatótávolsága 500m.

A TF640-nek beépített iránytűje van mind a hajó oldali részen, mind magában a készülékben, így mindig pontosan követhető a hajó iránya a távolból ±15 fokos pontossággal. A GPS segítségével előre programozhatunk útvonalakat és jelzéseket is beállíthatunk, ha a hajó megadott ponthoz ér, segítségével egyszerű a hajót visszairányítani a korábbi helyre. A navigációs pontok segítenek a hajó irányításában, nagyobb távolságok esetén is. Megjelölhetünk velük halban gazdag helyeket és célpontokat is. A készülék 500 ilyen pont megjegyzésére is alkalmas.

AUTOPILOT:
A Toslon X-Pilot - Autopilot segítségével könnyedén el tudja menteni a radar segítségével feltérképezett pontokat (töréseket, haltartó helyeket, stb...), majd pedig pár gombnyomással oda, illetve vissza tudja küldeni a hajót. Az eszköz képes 500 pontot is elmenteni a memóriájában. Használata végtelenül egyszerű, nagyban megkönnyíti a hajó használatát, sokkal kényelmesebb vele dolgozni, illetve nagyon pontos is a precíz GPS-nek köszönhetően.
Különösen nagy segítséget nyújt éjjel, ködben, vagy ha nagyobb távolságokra szeretne pontosan etetni / horgászni.
Az Autopilot kijelzője a távirányítóra erősíthető, igy téve mégkényelmesebbé az eszköz használatát.

 


Csomag tartalma

 • CarperJet XXL Li-Ion - etetőhajó
 • Távirányító
 • Hordozótáska
 • 4 db Li-Ion akkumulátor - hajóhoz
 • 1 db Li-Ion akkumulátor - halradar-GPS-hez
 • 1 db akkumulátortöltő az akkumulátorokhoz
 • 8 db AA akkumulátor - távirányítóhoz
 • 1 db Li-Ion akkumulátor - szonárhoz
 • AUTOPILOT vezérlőegység - beépített akkumulátorral
 • Halradar + GPS + iránytű vezérlőegység
 • Tripod
 • Behúzó csipesz
 • Törlőrongy
 • Használati útmutató

Kérdésed van?

A kérdések moderálás után kerülnek csak ki a weboldalra.

Nincs megjelníthető kérdés. Legyél az első aki kérdez!

Signup for this product

Bezár

* Kötelező kitölteni

[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 9735320
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem