Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincsenek termékek a kosarában.

Gyakori kérdések

Miért van nekem szükségem etetőhajóra, mikor én eddig is szép sikereket értem el?

Erre a kérdésre egy részletes választ találsz egy direkt ezzel foglalkozó cikkünkben. ITT

 

Bérelhetek akár egy napra is?

Igen, természetesen. Annyi napra bérelhetsz amennyire szeretnél. 

 

Vidéki vagyok, futárral is ki tudjátok küldeni nekem?

Igen, nagyon strapabíró dobozunk van, ebben biztonsággal tudjuk futározni is a hajókat. Annyi feltétele van, hogy minimum 3 napra ki kell bérelni ebben az esetben a hajót, kevesebb időre csak személyes átvétellel tudjuk odaadni.

 

Hány napot kell kifizetnem, ha csak 1-et szeretném használni?

Természetesen csak 1 napot kell kifizetned, amikor horgászol. A hajók elvitele a foglalást megelőző munkanapon történik 15.00 óra után, futáros rendelés esetében a foglalt időpontot megelőző napon szállítja ki a DPD futár, visszajuttatás pedig személyesen a fogalást követő első munkanapon 12.00 óráig, vagy pedig futárral történő visszaküldés esetében az első munkanapon fog menni érte a DPD futár. Ezekre a napokra plusz díjat nem számolunk fel. 

 

Mi van ha nem viszem / küldöm vissza időben?

Ez komoly problémát tud okozni, mert lehet, hogy más már lefoglalta. Ebben az esetben mindenképpen telefonon jelezzed, de ha foglalt lenne a nap akkor abban az esetben az etetőhajőhajód alapárának kétszeresét, plusz az elmaradt hasznunkat le kell vonnunk a kauciód összegéből. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy nagyon alaposan gondoljad át, hogy hány napra szeretnél foglalni. Ezen a ponton sajnos nem tudunk rugalmasak lenni.

 

Nehéz használni egy etetőhajót? Meg tudom tanulni könnyen?

Mondhatni pofonegyszerű a használatuk, de minden félreértés elkerülése végett egy nagyon részletes használati útmutatót adunk neked mindegyik hajótípusunkhoz, képekkel, leírásokkal. A radaros verzióknál természetesen a radar használatát is bemutatjuk. Ha esetleg mégis kérdés merül fel használat közben, akkor munkanapokon telefonon tudunk segíteni neked.

 

Kit terhel a felelősség, ha meghibásodik a hajó?

A felhasználói hibából történő meghibásodások, törések, mind a bérlőt terhelik. Az okozott kár értékét a kaucióból levonjuk. A konstrukciós hibákért természetesen nem Te vagy a felelős! 

 

Mire kell ügyelnem használat közben?

A hajók tényleg egyszerűen használhatóak, de azér van pár dolog amire figyelni kell. Ilyen a hatótávolság. Ha kimegy a hajó a távirányító hatósugarából, akkor csak csónakkal tudod visszahozni. Figyelni kell továbbá az akkumulátorokra is. A hajótesteken van egy voltmérő, ami jelzi a töltöttséget, ha a leírásokban megadott érték alá megy, akkor meghibásodhat a LiPo akkumulátor, ezért mindenképpen FONTOS a hajóhoz mellékelt Használati útmutató részletes átolvasása, mert az ebből eredő károkért sajnos Te leszel a felelős. Ugyanez igaz az időjárás figyelésére is, ertelmszerűen viharos, szeles, szakadó esős időben a hajók nem használhatók, ez különösképpen igaz a távirányítóra és a radar egységekre, ezek NEM vízállók.

 

Melyik hajót válasszam a kínálatból?

Érdemes átgondolnod, hogy mire szeretnéd használni az etetőhajót. Ezt Neked kell tudni. Ismert területen egy 1 napos horgászatra tökéletes társad lehet a legegyszerűbb CarpMadness XXL hajónk is. Erős motorja, dupla etetőanyag rekesze és horogbeakasztója nagyon megbízható eszközt ad a kezedbe. Imseretlen területen nagyon hasznos lehet és rengeteg időt, energiát tud megspórolni a radar. (nem kell végigtapogatni a mederfeneket, pillanatok alatt megtalálod hol vannak a medertörések, akadók). Ha nem tudsz bóját vagy marker úszót elhelyezni, vagy éjjel is horgászol, akkor nagyban növeli a kényelmet a GPS. 100 eltárolható pozícióval minden igényt maximálisan kielégít! Ha olyan helyen horgászol ahol sok a töklevél, vagy nagyon sok a hínár akkor viszont a Jet-es meghajtás lesz az egyedüli, de tökéletes megoldás Neked. Ha számít, hogy kicsi, könnyű legyen az etetőhajó, akkor a Phatomot javasoljuk. Jól gondold át melyiket választod, mert a parton már hiába...

 

Mit kell tudnom a LiPo akkumulátorokról?

A LiPo akkuk használatáról egy külön cikket írtunk, ha az Ön hajója ilyen akkumulátort használ, kérjük, hogy mindenképpen olvassa el ITT.

 

Mennyibe kerül a bérlés?

Az ár az etetőhajó típusától és kiépítésétől, valamint a bérlés időtartamától is függ. Pontos árakat a hajóknál találsz, illetve az összesítő oldalunkon, ITT.

[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 7619264
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem