Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincsenek termékek a kosarában.

Bérlési feltételek

Kölcsönzési szándékodat a horgászat megkezdése előtti nap 12.00-ig kell legadnod legkésbőbb, de javasoljuk, hogy korábban tedd ezt meg, hogy biztosan szabad legyen az általad kiválasztott hajó.

Kölcsönözni csak érvényes személyi igazolványal illetve lakcímkártyával lehet, illetve csak 18. életévét betöltött személy kölcsönözhet.

Az online foglalási rendszerben minden esetben a horgászattal eltöltött napokat kell kiválasztani. (az átadás-átvételi napokat nem)

Személyes átvétel esetében a horgászatra megjelölt napot megelőző munkanapon 15.00 és 17.00 óra között vagy egyedi megállapodás szerint van lehetőség, a 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32, fszt. 19 alatt.
Visszajuttatás a horgászatot követő első munkanapon 09.00 és 12.00 óra között kell megtenni, ellenkező esetben a hajó alapárának kétszeresét és az esetleges elmaradt hasznunkat a kaucióból levonjuk. - Kérjük, hogy különös figyelemmel tartsd be az időpontokat!

Futáros bérlés esetében a horgászatot megelőző munkanapon, munkaidőben fogja a hajót kézbesíteni a DPD futárszolgálat, visszajuttatásnál pedig a horgászatot követő munkanapon megy a DPD futár a hajóért, szintén munkaidőben. Futáros kiszállítás esetében a szállítási díj a visszaküldés díjját is tartalmazza.

Kölcsönzés esetében kauciót kérünk el, ennek összege függ a bérelni kívánt hajó típusától. 30.000-50.000 Ft. 
A kaució összegét meghaladó károkozás esetében külön történik az elszámolás, vagy polgári jogi felelősségre vonást indítunk.

Kölcsönzés csak a szerződési feltételek elfogadása után lehetséges. Ez történhet a webáruházban, vagy személyesen is.

Kölcsönözés illetve az eszközök használata minden esetben a bérlő saját felelősségére történik. Az esetleges károkér vagy kár okozásér a bérlő a felelős.

[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 7585688
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem