Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincsenek termékek a kosarában.

Garancia és szervíz:

Termékeink mellé minden esetben mellékelünk ÁFA-s számlát, mely meghibásodás esetén granciajegyként is szolgál. Egyes termékek esetében külön garanciajegyet mellékelünk, amely szükséges a garancia érvényesétéséhez.

Termékeinkre 1 év garanciát vállalunk, ez alól kivételt képeznek az akkumulátorok és a 10.000 Ft bruttó értéket nem meghaladó árucikkek, amikre 6 hónap a garancia. A garancia nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű mechanikai behatások által keletkezett sérülések esetén. (pl.: törés, szakadás, kopás)

 

A jótállásról és a szavatosságról:

A jótállás keretében arra vállalunk kötelezettséget, hogy a jogszabályban meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni. Csak akkor mentesülünk a felelősség alól, ha bizonyítani tudjuk, hogy a vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve a termék valamilyen külső behatás következtében romlott el. (pl.: törések)

A termék cseréje:

Ha a termék a vásárlásától számított 3 napon belül meghibásodott, a vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételárkülönbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni.

A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti, hanem azt, hogy a terméket kivizsgálásra átvesszük, amennyiben bebizonyosodik a meghibásodása, abban az esetben egy új terméket adunk helyette vissza.

3 napon túli meghibásodás esetében a hiba jellegétől függően a javított terméket adjuk vissza, amennyiben nem javítható, abban az esetben egy új terméket adunk helyette.

A jótállási feltételek termékkörönként változhatnak, ide vonatkozó jogszabály: 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet.

   

Elállás joga:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

Ismertető a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletből:

A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:

  • A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig
  • Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig
  • Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra.
  • Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. · A LineVision Kft. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.
  • A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
  • A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:

  • Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
  • Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.
  • Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
  • Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta

A törvény további részletei megtekintése: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR


Elállási jog gyakorlásának menete:

A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető! Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a LineVision Kft. Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!) 

Nem garanciális meghibásodás:

Nem tekintjük garanciális meghibásodásnak, a nem rendeltetésszerű használatból eredendő hibákat, töréseket, karcolásokat, repedéseket, vagy ha olyan eszközzel próbálja a kiegészítőt használni amivel az nem kompatibilis.
A kiegészítőket mindenki csak saját felősségére használhatja, a LineVision Kft. semmiféle felőlésséget nem vállal az utángyártott termékek által okozott meghibásodásokért.

[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 6420248
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem